ZP HoReCa – Związek Pracodawców Hoteli, Restauracji i Cateringu

Aktualności

Aktualności

2018/04/10
Bułkę przez Bibułkę

Bułkę przez Bibułkę to restauracje, w których najważniejsze w menu są śniadania. Misją firmy jest tworzenie miejsc, które będą dobrym przystankiem na początek dnia – zarówno leniwego jak i bardzo ważnego. Nie ma dobrego śniadania bez dobrej kawy i pieczywa, a więc na jakość tych produktów kładzie się w Bułkę przez Bibułkę duży nacisk. Pieczywo jest wypiekane na miejscu a włoska kawa przyrządzana jest przez doskonale wyszkolonych baristów. Menu uzupełniają sałatki, koktajle oraz oryginalne kanapki, podawane na ciepło, z domowym sosem i sałatką. Przyjemną i luźną atmosferę Bułkę przez Bibułkę tworzą dopracowane, przytulne wnętrza, dobra muzyka ale przede wszystkim zespół pozytywnych i otwartych ludzi.

Pierwsza restauracja powstała na warszawskim Mokotowie. Aktualnie sieć składa się z czterech restauracji: trzech w Warszawie (Mokotów, Śródmieście, Saska Kępa) i jednej w Konstancinie. W każdym lokalu jest to samo menu, są te same elementy wystroju wnętrza ale mimo to każdy lokal jest inny, ma swój indywidualny charakter.

Kontakt

Związek Pracodawców HoReCa

e-mail: biuro@zphoreca.pl

Biuro prasowe

Kontakt dla mediów